Utbildningar

SHELLAC™ BASKURS

Vill du kunna erbjuda dina kunder Orginalet SHELLAC™?

SHELLAC™  är en genialisk 30 minuters lackbehandling, som ger dina kunder perfekt lackade naglar i 14+ dagar – utan repor eller avflagning.

Om du önskar erbjuda dina kunder orginalet SHELLAC™ behöver du ha ett branschrelaterat organisationsnummer och en salongsadress där du kan erbjuda behandlingen. Alternativt behöver du vara utbildad och diplomerad nagelterapeut. Du kommer i gång med SHELLAC™ genom att köpa ett startpaket och deltar på vår SHELLAC™ Baskurs som är kostnadsfri för alla som arbetar med SHELLAC™ -produkterna.

Får du nya medarbetare på salongen kan du kostnadsfritt anmäla dem på SHELLAC™ -kurs. 

Vad får jag lära mig under denna kurs?

  • Vad är SHELLAC™
  • Vad är skillnaden mellan SHELLAC™ och ett gel polish
  • Hur du utför en perfekt SHELLAC™ -behandling
  • Fransk Manikyrlackning med SHELLAC™
  • De många behandlingsmöjligheterna
  • Exempel på Nail Art med SHELLAC™

Praktiska upplysningar

CND™ SHELLAC™ BASKURS

Vår CND™ Shellac Baskurs är uppdelad i två delar med teoridelar som du själv gör i vår ICG App, innan du kommer till den praktiska delen av CND™ Shellac Baskurs.

Innan det är dags för din bokade CND™ Shellac Baskurs måste du slutföra (gå igenom och passera) de teoretiska delarna i ICG appen, som krävs för att kunna erbjuda CND™ Shellac behandlingar. Genom att du kommer förberedd till kursen med all teoretisk kunskap, tillbringar vi tiden på demonstrationer och praktiskt arbete med fokus på applikation och borttagning av Shellac. På så vis kommer du att få en flygande och framgångsrik start i att erbjuda CND™ Shellac-behandlingar i din salong.